HAYES VALLEY PLAYGROUND

San Francisco, CA

Note: Our Executive Director designed this playground as a Project Associate at The Trust for Public Land.


This project was part of a 3 park $15 million initiative led by The Trust for Public Land and funded by major donations from Banana Republic, Levi Strauss Foundation, McKesson, Pacific Gas and Electric Company, and Wells Fargo Foundation.


Hayes Valley Playground is a .25 acre lot that was completed demolished and rebuilt, with new clubhouse by WRNS Studios, play areas for tots and school age kids, lawn, stage, outdoor fitness equipment, and community garden.

SIZE

0.25 Acres

CLIENT

San Francisco Recreation and Parks

PARTNERSHIPS

The Trust for Public Land and WRNS Studio.

TIMELINE

Completed Summer 2011

PRESS

Featured in the San Francisco Chronicle

STUDIO LUDO

1313 S 33RD ST, UNIT A

PHILADELPHIA, PA 19146

All content and images © Studio Ludo 2020

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram